Nyheder

Energistyringssystemløsning

Energistyringssystemløsning kan måle og vise elektriske parametre såsom spænding, strøm, effekt og elektrisk energi og understøtte RS485-kommunikation og elektrisk energipulsudgang.

Holley Technology Ltd. er en højteknologisk virksomhed, der integrerer F&U, produktion, salg og service. Det giver primært brugere systemløsninger til energieffektivitetsstyring og elsikkerhed.

'Holley' er udstyret med en komplet linje fra cloud platform software til sensorer.
vi har et fuldt funktionelt produkttestcenter, som kan udføre forskellige tests såsom miljøtest, EMC-test, sikkerheds- og pålidelighedstest.

Q: Hvor er din virksomhed placeret?A: Vores hovedkvarter er i Hangzhou, og vores fabrik er beliggende i Hangzhou, Zhejiang-provinsen, Kina. Det tager omkring 1,5 times kørsel fra Hangzhou Xiaoshan International Airport til vores fabrik. På grund af de lave lønomkostninger, da vi har en stor intelligent fremstillingsbase, vi kan tilbyde bedre pris og høj kvalitet.

Q: Hvad er din leveringstid? A: Prøvetid inden for 10 dage, masseproduktion 35-55 dage, bestil mere end 500 stykker

Q: Betalingsbetingelser?: Normalt, TT, L/C osv. Hvis ordren er stor, kan du også vælge at betale 30% som depositum og restbeløbet for at betale kopien af ​​konnossementet før afsendelse.Eller vi kan diskutere flere måder at gøre det på

Q: Er det muligt at bære dit produkt (OEM) med andre logoer? A: Ja, men MOQ for OEM er mindst 5000 styks. Vi har også brug for dit logo i specificeret format. For flere spørgsmål, bedes du sende mig en e-mail på vores mail eller efterlad massage i vores web.


Indlægstid: 27-jan-2022